De 1 iunie sărbătorim Ziua Copilului la Adrenalin Park, Cluj! Este un moment în care sărbătorim inocența și bucuria pură a celei mai frumoase vârste. Și pentru că la Adrenalin Park toată lumea își regăsește sufeltul de copil, vă așteptăm cu mic, cu mare, pe traseele de aventură și pe tirolienele din copaci! Iar pentru a evita aglomerația în parcul de aventură, vă invităm să programați ieșirea tematică cu ocazia zilei copilului din timp, și pe cât posibil, în alte zile ale lunii iunie. În fond, luna iunie este atât luna cireșelor (vestitul Cireșar) cât și luna copiilor!

Cum puteți sărbători Ziua Copilului la Adrenalin Park?

 • Dacă sunteți un grup școlar sau de grădiniță, vă invităm să organizați o excursie cu clasa la Adrenalin Park. Copiii vor descoperi escalada în copaci, parcurgerea traseelor tiroliene, jocurile de aventură și un loc minunat în mijlocul pădurii. La final, vă invităm să luați masa pe una din cele trei terase din cadrul complexului Adrenalin Park. Oferta de grup școlar este valabilă tot sezonul 2024, vă rugăm să ne scrieți pentru a primi detaliile complete!
 • Dacă sunteți un grup de prieteni, vecini sau colegi care ați decis să faceți ceva diferit pentru cei mici, de Ziua Copilului, vă invităm sa faceți o ieșire lejeră la parcul nostru de aventură. Copiii s vor simși bine distrându-se pe trasee, iar părinții pot sta de vorbă la o cafea, un suc sau o limonadă pe terasă, Dacă doresc și ei să își redescopere spiritul de copil, îi echipăm de aventură și le indicăm traseele pentru ei.
 • Dacă sunteți o companie sau grup de companii locale care doresc să ofere angajaților o zi pentru copiii acestora, vă invităm să ne scrieți și să demarăm organizarea. Desigur nu se pot organiza toate evenimente în 1 iunie, dar luna iunie are multe zile! Scrieți-ne cu încredere pe office@adrenalinpark.ro

Pentru inspirație, vă dăm câteva idei tematice pentru ieșirile de Ziua Copilului și luna copiilor:

 • O zi de aventură / Adventure day
 • Săptămâna aventurii / Adventure week
 • Petrecere cu aventură / Adventure party
 • Eroii preferați (aici decideți dumneavoastră cine) pornesc într-o nouă aventură!
 • Dacă sunteți la distanță de familie și prietenii apropiați, dar totuși doriți să le oferiți o supriză inedită, vă invităm să achiziționați un cadou original: un Kids Adventure Pass și eventual un tricou tematic Adrenalin Park. Comenzile se primesc online prin fomulardul de comandă de pe homepage sau direct prin office@adrenalinpark.ro

Cum marcați momentul de la Adrenalin Park?

Pentru a rămâne cu o amintire de neuitat de la Adrenalin Park, lângă Cluj, vă recomandăm:

 • Oferiți un cadou tematic: tricoul Adrenalin Park pentru cei mici
 • Faceți poze pe trasee și la rama foto din parc
 • Dacă e moment festiv, să fie și o masă în familie sau cu prietenii la Adrenalin Park!
 • După eveniment, trimiteți un album foto tuturor participanților
 • Dacă este o ieșire cu școala, propuneți ca și temă de eseu/compunere relatarea experienței la Adrenalin Park! Aici vă putem ajuta chiar și cu publicarea celor mai apreciate compuneri.

Programări și rezervări ieșiri cu ocazia Zilei Copilului la Adrenalin Park

Pentru o bună organizare și  a vă asigura locul din timp, atât pentru sesiunea de aventură cât și pentru servirea mesei, vă rugăm să faceți o rezervare online aici: https://www.adrenalinpark.ro/rezervare/

Abia așteptăm să vedem zâmbetele micilor aventurieri, în cel de-al 10-lea sezon de aventură la Adrenalin Park! Trăiască aventura! Trăiască vârsta inocenței!