Június 1-én a Gyermeknapot ünnepeljük a kolozsvári Adrenalin Parkban! A legszebb életkor ártatlansága és tiszta öröme előtt hódolunk. Mivel az Adrenalin Parkban mindenki visszatalál a benne lévő, játszani szerető gyermeki lélekhez, várunk mindenkit, kis- és nagy gyermeket a kalandpályákra, a fák lombja közé! A kalandparkban előforduló torlódás elkerülése érdekében kérünk, idejében foglaljátok le a tematikus kirándulást, akár június  más napjára! Lényegében az egész nyárelő hava a gyermekekről, a cseresznyéről és a jókedvről szól!

Hogyan ünnepelhetitek meg a gyermeknapot az Adrenalin Parkban?

 • Ha iskolai, óvodai csoporttal szeretnétek meglátogatni, arra buzdítunk, hogy szervezzetek csoportos kirándulást az Adrenalin Parkba. A gyermekek felszabadultan mászkálhatnak a fák között kialakított kalandpályákon és tiroli pályákon – felfedezhetik a mozgás, a kaland örömét és megismerhetik ezt a nagyszerű erdei játszóteret. A tevékenység lezárásaként fogyasszatok el egy ebédet az Adrenalin Parkban kialakított három terasz egyikén. A csoportos kirándulásokra vonatkozó árkedvezmények a teljes 2024. évi kalandszezonra érvényesek. Kérünk, vegyétek fel velünk a kapcsolatot egy személyreszabott program megtervezéséhez!
 • Ha a baráti társaság, jó szomszédok vagy munkatársak csoportjával döntöttetek úgy, hogy az idei gyermeknapon egy rendkívüli tevékenyéggel lepitek meg a kicsiket, szeretettel meghívunk egy könnyed kirándulásra a kalandparkba. A gyerekek remekül fognak szórakozni a pályákon, a szülők pedig egy kávé, gyümölcslé vagy limonádé mellett beszélgethetnek a teraszon. Természetesen ha ők is szeretnék újra átélni a fáramászás gyermekkori örömeit, nekik is felszerelést biztosítunk és megmutatjuk nekik a kalandpályákat.
 • Ha egy kolozsvári vagy környékbeli cég képviselője vagy, és szívesen megszerveznél egy kirándulós családi napot, írj nekünk, és elkezdhetjük együtt a szervezést! Természetesen nem lehet minden eseményt pont június 1-ére tervezni, de a hónapnak sok napja van! Írj nekünk bizalommal az office@adrenalinpark.ro címre.

Néhány inspiráló ötlet a gyermeknap-tematikájú programokhoz június folyamán:

 • Egy kalandos nap / Adventure day
 • Kalandhét / Adventure week
 • Kalandparkos buli / Adventure party
 • Kedvenc hőseink új kalandra indulnak! (itt családi kedvenceitek nevével helyettesítitek be, pl. A huppikék törpikék új kalandra indulnak!)
 • Ha a kolozsvári családtagok vagy közeli barátoktól távol éltek, mégis szeretnétek egy eredeti meglepetést szerezni nekik és gyermekeiknek, vásároljatok Kids Adventure Pass kalandparkos belépőt és esetleg egy Adrenalin Park feliratú pólót. A rendeléseket a honlapunkon elérhető űrlapon is elküdhetitek vagy írjatok nekünk az office@adrenalinpark.ro címre.

Mivel tehetitek feledhetetlenné az Adrenalin Parkos napot?

Ahhoz, hogy kedves emlék maradjon a kolozsvári Adrenalin Parkban töltött nap, a következő ötleteink vannak:

 • Ajándékozzátok meg a legkisebbeket tematikus Adrenalin Park pólóval
 • Készítsetek fényképeket a kalandpályákon vagy a kalandparkban található képkeretben
 • Ha ünnepi alkalommal látogattok el hozzánk, szervezzétek meg a családi vagy baráti társasági közös ebédet az Adrenalin Parkban
 • Az eseményt követően küldjetek egy fotóalbumot minden résztvevőnek a kalandparkban készült fotókkal
 • Ha az oszlálykirándulást szervezitek nálunk, javasoljátok a következő esszé (vagy fogalmazás) témájának az Adrenalin Parkban szerzett élményeket! A legsikeresebbeket szívesen közöljük, ha ezzel bátoríthatjuk a kis tollforgatókat.

Gyermeknapi foglalás és előjegyzés az Adrenalin Parkban

A zökkenőmentes szervezés érdekében, és hogy biztosítsátok a helyeteket idejében, úgy a kalandpályákon, mint az asztaloknál, kérjük idejében jegyezzétek elő foglalásotokat ezen a linken: https://www.adrenalinpark.ro/hu/foglalas/

Alig várjuk, hogy lássuk a sok jókedvű lurkót az Adrenalin Park 10. kalandszezonjában. Kalandra fel! Éljen a gyermekkor!