În 2023, Adrenalin Park invită echipele de toate vârstele, la team building în aer liber, pe traseele de aventură, pe tiroliene și pe circuitul de echipă din parcul de aventură de lângă Cluj-Napoca! Un team building în aer liber, aproape de Cluj-Napoca, are multiple avantaje pentru echipă și este unul din cele mai sănătoase modalități de a interacționa cu colegii de muncă! În cele ce urmează vă prezentăm câteva din programele de team building disponibile la Adrenalin Park în 2023.

Team building în aer liber, aproape de Cluj-Napoca – Formate Diverse

Încă de la deschiderea Adrenalin Park, în 2014, echipa noastră a organizat activități de team building pentru companiile din Cluj și nu numai. Ne mândrim cu câteva zeci de mii de oaspeți care au trecut pragul parcului de aventură și au plecat mai fericiți, mai încrezători și mai deschiți să învețe lucruri noi. Alături de colegii noștri care vin din domenii diverse – educație fizică și sport, geografie, biologie, comunicare și media – oaspeții din cadrul evenimentelor de echipă își depășesc limitele, prind încredere în forțele unite ale echipei și descoperă pădurea într-un alt mod! Oferiți o experiență inedită echipei voastre, alegând unul din programele de mai jos.

Adventure Experience

Un program de team building în aer liber, lângă Cluj-Napoca, care include doar 2 ore de activitate fizică propriu-zisă, fiind accesibil oricui. Se vor parcurge traseele de aventură cu osbtacole și traseele tiroliene, progresiv, în funcție de abailitățile fiecărui participant.

 • Desigur, fiecare organizator trebuie să prevadă și timpii de sosire, echipare și inițiere, respectiv dezechipare.
 • De obicei, după cele 2 ore de aventură se optează pentru o masă în echipă, tot în aer liber.

Solicitați mai multe detalii pe office@adrenalinpark.ro sau rezervați direct prin formularul de rezervări.

Team Adventure

Acesta este programul de 3 ore și presupune atât parcurgerea traseelor de aventură și tiroliene cât și parcurgerea traseului dedicat de echipă, denumit Team Adventure! Este o experiență unică, traseul de echipă fiind și unic în zonă!

 • Și în acest caz, agenda trebuie să prevadă timpii de sosire, echipare, inițiere și dezechipare.
 • De asemenea, servirea mesei se poate face după activitate, pe una din terasele în aer liber din Adrenalin Park.

Solicitați mai multe detalii pe office@adrenalinpark.ro sau rezervați direct prin formularul de rezervări.

Adventure Day

Acesta este un program de team building în aer liber de 4 ore, derulat fie cursiv, fie în două reprize de câte 2 ore. Programul Adventure Day este cea mai populară formulă de team building în aer liber, aproape de Cluj-Napoca! Timp de 2 ore se parcurg traseele de aventură și tirolienele. Apoi, în următoarele 2 ore, se va parcurge cirucitul de echipă format din mai multe ateliere outdoor, în funcție de numărul participanților.

 • Este un format care permite petrecerea unei jumătate de zi, alături de colegi sau de partenerii companiei. Ritmul programului se poate seta în funcție de scopul team building-ului și în colaborare cu organizatorul din partea clientului.
 • Servirea mesei se poate face fie ca o pauză între cele două reprize, fie la finalul programului.

Solicitați mai multe detalii pe office@adrenalinpark.ro sau rezervați direct prin formularul de rezervări.

Adventure Max

Acesta este practic programul de o zi în mijlocul naturii, plin de aventură, distracție și voie bună! Adventure Max aduce aventura la nivel maxim în cadrul echipei, timp de 6 ore efectiv! Desigur, sesiunea de 3 ore de dimineață este mai antrenantă, iar sesiunea de 3 ore de după-masă este mai relaxantă fizic, dar la fel de antrenantă psihic!

De obicei, începem ziua cu formarea echipelor și instructajul pentru jocuri. După care începem aventura! La finalul zilei, înainte de cină, are loc ceremonia de premiere a echipelor. Acesta este cel mai așteptat moment, deoarece se vor afla punctajele realizatea de echipe.

 • În timpul zilei se vor parcurge toate traseele de aventură, tirloienele și circuitl mare de jocuri de echipă.
 • Meniul poate include mic dejun, prânz și cină.
 • Desigur la finalul zilei putem organiza un mic party boem, în aer liber, pe terasa outdoor.

Solicitați mai multe detalii pe office@adrenalinpark.ro sau rezervați direct prin formularul de rezervări.

De ce un team building în aer liber, aproape de Cluj-Napoca?

Sunt mai multe motive pentru care merită să organizați un team building de aventură la Adrenalin Park, lângă Casele Micești, Feleacu.

 • Distanța relativ mică față de orașul Cluj-Napoca permite organizatorilor de team building să programeze evenimentul chiar și în timpul săptămânii. Din punct de vedere logistic, oaspeții trebuie să organizeze doar transportul: autoturism propriu, microbuze, autocare sau chiar și taxi. În rest, activități, echipamente, preparate calde și băuturi – toate sunt oferite și organizate de Adrenalin Park.
 • Versatilitatea programelor de team building de la Adrenalin Park permit organizarea de ieșiri spectaculoase atât pentru echipe mici, de 5 persoane de exemplu, cât și pentru grupuri mari, de până la 200 persoane de exemplu, care vor fi împărțite în echipe mai mici în timpul activităților.
 • Creșterea încrederii între membrii echipei are loc atunci când aceștia ies din zona de confort și trebuie să colaboreze pentru a rezolva diverse situații pe circuitul de echipă. Parcul de aventură Adrenalin Park, de lângă Cluj-napoca, este locul ideal în care orice echipă își poate extinde zona de confort.
 • Îmbunătățirea comunicării are loc prin implicarea echipei în situații ce necesită noi terminologii, noi abordări și modalități diferite de comunicare. Atât în timpul porgresiei pe traseele cu obstacole, cât și în timpul jocurilor de echipă, abilitățile de comunicare vor fi intens solicitate.
 • Expunerea la concepte de bază de management al riscului cu ocazia inițierii în escalada în copaci și a descoperirii metodelor de depășire a obstacolelor de echipă.
 • Relaxarea în mijlocul naturii are numai avantaje asupra minții și corpului nostru. Fiind situat în pădurea Făget, parcul de aventură vă invită la aer curat, verdeață și sunetele naturii.
 • Sănătate echipei trebuie să fie pe primul loc. Fără sănătate, nici o persoană nu poate oferi randamentul necesar activității în care este implicat. Asigurați-vă, că din în când echipa vaostră iese la aer curat și petrece timp de calitate alături de colegii din proximitate.

Programări team building la Adrenalin Park

Pentru a asigura o aventură de neuitat alături de echipa voastră, vă încurajăm să programați din timp ieșirea la Adrenalin Park. Calendarul de evenimente din sezonul de aventură 2023 se încarcă pe măsură ce ne apropiem de sezonul estival, așadar, nu lăsați pe ultima sută de metri rezervarea!

Suntem la dispoziția voastră cu infromașii și detalii prin adresa de e-mail office@adrenalinpark.ro sau puteți rezerva direct prin formularul de rezervări.