Az Adrenalin Park 2023-ban szeretettel vár minden korosztályt szabadtéri csapatépítőkre a Kolozsvár melletti kalandparkba: akadálypályák, tiroli csúszópályák és csapatban teljesíthető pályák várják az érdeklődőket! Kolozsvári cégek számára sok előnnyel jár, hogy a városhoz ennyire közel, mégis a szabadban, friss levegőn, az erdőben szervezhetnek csapatépítőt! Íme az Adrenalin Park néhány csapatépítő programcsomagja 2023-ban.

Szabadtéri csapatépítő Kolozsvár közelében – Többféle összeállításban

Az Adrenalin Park 2014-es megnyitása óta szervez csapatépítőket kolozsvári (és nem csak) cégek számára. Büszkék vagyunk arra a több, mint tízezer vendégünkre, akik az elmúlt években részt vettek ezeken a tevékenységeken. Tudjuk, láttuk, hogy jókedvűbben, nyitottabban és magabiztosabban tértek vissza a városba, hiszen új készségeket sajátíthattak el és megtapasztalhatták és sok esetben túl is léphették komfortzónájuk korlátait.

Adrenalin parkos kollégáink más-más háttérrel rendelkeznek – testnevelés, földrajz, biológia, kommunikáció és média – így változatos kihívásokat készítenek elő minden csapatépítőre, hogy a résztvevők fedezhessék fel erősségeiket, mindenkinek nőjön az önbizalma, és a csapatok kovácsolódjanak össze – az erdei kalandra, és nem csak!

Szerezzen munkaközösségének egyedülálló élményt, és válassza ki az alábbi csapatépítő programcsomagok egyikét.

Adventure Experience

Szabadtéri csapatépítő program Kolozsvár közelében, amely mindössze 2 óra kalandtevékenységet tartalmaz, és bárki számára hozzáférhető. Az akadálypályákat és tiroli csúszópályákat fokozatosan teljesítjük, a legkönnyebbel kezdve, így mindenki eldöntheti, melyik nehézségi szintig jut el.

 • Természetesen minden szervező figyelembe kell vegye az érkezésre, beöltözésre és gyakorlópályák teljesítésére, illetve a felszerelés visszaszolgáltatására fordított időt is
 • Általában a 2 órás mászkálás után a csapatok együtt ebédelnek a szabadtéri teraszon.

További részletekről érdeklődjön az office@adrenalinpark.ro címen, vagy foglaljon időpontot a foglalási űrlap kitöltésével.

Team Adventure

A Team Adventure / Csapatkaland egy 3 órás, mozgalmas program, amely a kaland- és csúszópályák mellett a környéken egyedülálló Team Adventure csapatépítő pálya teljesítését is tartalmazza!

 • Az érkezésre, beöltözésre és gyakorlópályák teljesítésére, illetve a felszerelés visszaszolgáltatására fordított időt is figyelembe kell venni szervezéskor
 • Általában a csapatépítőt az Adrenalin Park teraszán elfogyasztott közös ebéd követi.

További részletekről érdeklődjön az office@adrenalinpark.ro címen, vagy foglaljon időpontot a foglalási űrlap kitöltésével.

Adventure Day

A 4 órás szabadtéri csapatépítő programot akár szünet nélkül, akár 2-2 órás részekben lehet megszervezni. Az Adventure Day / Kalandnap az egyik legnépszerűbb szabadtéri csapatépítő csomagunk! Az első 2 órában a kalandpályákat és a csúszópályákat teljesítjük, ezután további 2 óra áll rendelkezésünkre, hogy teljesítsük a Team Adventure pályát, illetve a résztvevők számának függvényében több-kevesebb csapatjátékot iktatunk a csomagba.

 • Ez a csomag lehetővé teszi, hogy fél napot az erdőben töltsetek munkatársaitokkal. A részletes program személyre szabható a csapat igényei szerint – a együttműködve alakítható.
 • Az étkezést vagy a két félidő közötti szünetben, vagy a program végén lehet felszolgálni.

További részletekről érdeklődjön az office@adrenalinpark.ro címen, vagy foglaljon időpontot a foglalási űrlap kitöltésével.

Adventure Max

Ez légyegében egy egésznapos, szórakoztató szabadtéri kalandprogram a Kolozsvár melletti Bükkben. Az Adventure Max/ Max Kaland a legkomplexebb programunk a kínálatból: 6 óra mászkálás, csapatjátékok, kihívások, versenyek és aktív kikapcsolódás! Természetesen odafigyelünk az energiaszint alakulására is: a délelőtti 3 órás foglalkozás intenzívebb, mozgalmasabb, a délutáni 3 órás csomag pedig nem veszi fizikai szempontból lazább, de szellemi kihívások szempontjából ugyanolyan izgalmas, mint a délelőtt! A nap folyamán az összes kalandpályát, tiroli csúszópályát és a Team Adventure pályát is teljesítjük, valamint a csapatkalandjátékok jelentős részét is.

Késődélután, vacsora előtt díjátadó ünnepségére kerül sor. A várva várt eseményen kiderül minden kiscsapat pontszáma, a legügyesebbeket pedig kitűntetjük. Mivel egésznapos programról van szó, a menü tartalmazhat reggelit, ebédet és vacsorát. Természetesen arra is van lehetőség, hogy a nap végén egy kis bohém, estébe nyúló bulit is szervezzünk a szabadtéri teraszon.

További részletekről érdeklődjön az office@adrenalinpark.ro címen, vagy foglaljon időpontot a foglalási űrlap kitöltésével.

Miért érdemes szabadtéri csapatépítőt szervezni Kolozsvár közelében?

Láthatjuk, hogy számos érv szól amellett, hogy Kolozsvár közelében, az Erdőfelek – Kászoly (Mikesi Házak) közelében, az Adrenalin Parkban szervezzünk csupa-kaland csapatépítőt!

 • A Kolozsvártól való viszonylag rövid távolság lehetővé teszi a csapatépítő szervezőinek, hogy akár hétköznapra tervezzék az eseményt. Logisztikai szempontból a résztvevők számára csak a szállítást kell megszervezniük: saját autón, kisbusszal, autóbusszal vagy akár taxival is el lehet jutni a kalandparkba. Egyébként a tevékenységeket, a szükséges felszerelést, a meleg ételeket és italokat – mindent az Adrenalin Park biztosít.
 • Az Adrenalin Park személyre szabható csapatépítő programjainak gazdagsága és sokoldalúsága lehetővé teszi a látványos kiruccanások szervezését úgy kis létszámú, például 5 fős csapatok számára, mind nagy, akár 200 fős csoportok számára is; az utóbbi esetben kisebb csapatokra osztjuk a őket és felváltva jutnak el minden programpont teljesítéséhez.
 • A csapatépítők akkor hatékonyak, ha a csapattagok közötti bizalom erősödik. Erre pedig akkor kerülhet sor, amikor ki kell lépniük komfortzónájukból, és együtt kell megoldjanak különböző helyzeteket. A Kolozsvár melletti Adrenalin Park kalandpark ideális hely, ahol bármelyik csapat dolgozhat azon, hogy közösen tágítsák határaikat.
 • A kommunikáció javulása akkor tapasztalható, ha a csapatot olyan helyzetekbe hozzuk, amelyek új terminológiát, új megközelítéseket és különböző kommunikációs stratégiákat igényelnek. Mind az akadálypályák teljesítése, mind a csapatjátékok során nagy szükség lesz a kommunikációs készségekre.
 • A csapatépítő során a kockázatelemzési és -kezelési alapfogalmakkal is megismerkednek a résztvevők, hiszen a mászkálás előtti „beavatás” erről szól, de az akadályok közös leküzdési módszereit is minden csapat felfedezi.
 • A szabadtéri kikapcsolódás edzi a testet és feltölti a lelket. Mivel a kalandpark az erdőfeleki Bükkben található, friss levegővel, zöldellő és susogó lombokkal csalogat.
 • Sok vezető belátta, hogy a csapattagok egészsége kiemelkedően fontos, hogy mindenki az elvárt teljesítményt tudja nyújtani a hétköznapokban. Gondoskodjunk arról, hogy a csapata időről időre kimozduljon a friss levegőre, és minőségi időt töltsön együtt a legközelebbi kollégákkal.

Foglalj időpontot kaland-csapatépítőre

Annak érdekében, hogy felejthetetlen kalandban legyen része a csapatának, javasoljuk, hogy idejében szervezze meg kirándulásukat az Adrenalin Parkba. A 2023-as kalandszezon eseménynaptára, a nyári szezonhoz közeledve egyre zsúfoltabb, ezért ne hagyja a foglalást az utolsó pillanatra!

Szívesen tájékoztatjuk további részletekről az office@adrenalinpark.ro e-mail címen, vagy közvetlenül a foglalási űrlap kitöltésével is előjegyezheti a csapatépítőt.