Activitățile de aventură de la Adrenalin Park sunt o adevărată imersiune în natură, adecvată tuturor grupurilor indiferent de mărime, vârste și abilități!  Unește-ți tribul prin cea mai tare aventură de grup și haideți la escaladă în copaci și distracție pe tiroliene în mijlocul pădurii Făget, lângă Cluj-Napoca! Activitățile de team building sunt adevăratul liant al spiritului de echipă, iar noi suntem aici pentru a te ajuta să oferi senzații unice întregii echipe!

Adrenalin Park oferă activități unice și palpitante, pe tot parcursul anului! Rezervă acum o zi alături de tribul tău!

Unește-ți tribul parcurgând traseele de aventură!

Adună-ți echipa și invită-i pe toți să încerce traseele de aventură de la Adrenalin Park. Avem trasee pentru începători, dar avem și un traseu extrem! Este loc din plin pentru a învăța, a explora și a vă juca împreună, ca o singură echipă!

Unește-ți tribul alunecând pe tiroliene!

Sunteți mai comozi, dar căutați totuși senzațiile de aventură? Tirolienele sunt alegerea perfectă! Invită-ți echipa pe tirolienele revigorante de la Adrenalin Park, printre copaci, la înălțimi impresionante!

Unește-ți tribul parcurgând circuitul de echipă!

Circuitul de echipă de la Adrenalin Park este o experiență unică. Jocurile și atelierele de echipă sunt concepute astfel încât fiecare membru al echipei să se implice și să aibă un rol specific în reușita echipei! La final, se pot acorda premii distractive!

Unește tribul în jurul ceremoniei de premiere!

Echipa ta trebuie să ia o pauză de la rutina zilelor de lucru și să se bucure pur și simplu de fiecare mică victorie. De aceea, suntem bucuroși să vă ajutăm să organizați o ceremonie de premiere distractivă la sfârșitul activităților de aventură! Nimic nu ne răscolește sufletul mai frumos decât sentimentul de a realiza împreună ceea ce inițial părea abia posibil!

Unește tribul în jurul unei cine în aer liber!

Dragostea trece prin stomac! Arată-ți dragostea față de echipa ta și invită colegii la o cină în aer liber, în mijlocul naturii. Mâncarea are parcă un gust mai bun atunci când este servită în aer liber, băuturile sunt mai ușoare și discuțiile vin în mod natural. Răsfățați-vă echipa din când în când și bucurați-vă de atmosfera plăcută a cabanei din lemn de la Adrenalin Park.

Unește tribul cu o petrecere outdoor

Depășiți rutina evenimentelor standard și organizați o petrecere outdoor, înconjurați de copaci înalți și de sunetul păsărilor din pădurea Făget. Terasele noastre de la Adrenalin Park pot găzdui cu ușurință aproximativ 200 de persoane și suntem bucuroși să vă ajutăm să organizați un eveniment incredibil.

Unește-ți tribul printr-o mini-olimpiadă de aventură

Provoacă-ți echipele cu o mini-olimpiadă de aventură care poate fi organizată într-o singură zi sau pe parcursul mai multor zile, cu mai multe echipe. Stabiliți un premiu frumos și haideți la distracție! Noi avem logistica, rămâne să veniți cu voia bună și poftă de aventură!

Unește tribul în jurul unei zile de conștientizare a naturii

Dacă simți că echipa ta s-a înstrăinat de natură, reamintiți-le colegilor că toți facem parte din ea și că trebuie pe de o parte să ne inspirăm din mediul nostru natural, dar pe de altă parte trebuie să îl și protejăm. Un exemplu excelent este complexul Adrenalin Park unde vă putem explica mai multe despre arhitectura organică, despre reciclare, despre ape curate și despre protecția mediului.

Dacă toate cele de mai sus te-au inspirat și ți-au mișcat inima, unește-ți tribul prin cea mai tare aventură de grup de lângă Cluj!

Completează formularul de rezervare https://www.adrenalinpark.ro/en/booking/ și te vom contacta pentru a construe âmpreună un program personalizat!