Az Adrenalin Park kalandtevékenységek mindent felülmőló élményt nyújtanak kis- és nagy csapatoknak, minden korosztálynak és bármilyen fizikai kondicióban lévő résztvevőnek! Kovácsold össze a törzsedet a legnagyobb kalanddal, gyertek fára mászni és szórakozni a kötélpályákon a Bükk-erdő közepén, Kolozsvár közelében! A csapatépítő tevékenységek erős ragasztóként tartják össze a csapatszellemet, és mi itt vagyunk, hogy hozzájáruljunk ehhez az egyedülálló élményhez az egész csapat számára!

Az Adrenalin Park egész évben egyedülálló tevékenységeket és izgalmas csoportos tevékenyégeket szervez! Jegyezted elő törzsed csapatépítőjét most!

Hívd össze a törzsedet a kalandpályákon

Kürtöld össze a csapatodat, és hívj meg mindenkit, hogy próbálják ki az Adrenalin Park kalandpályáit. Vannak kezdőknek szánt pályák és extrém kihívásokra vágyók számára összeállított akadálypályák is! Mindig lehet újat tanulni, kísérletezni és minden alkalom jó, amikor együtt lehet játszani, egy csapatként!

Kovácsolt össze a törzsedet a tiroli csúszópályákon

Kicsit kényelmesek vagytok, de azért nem hagynátok ki a szabadtéri kalanddal járó izgalmakat? A tiroli csúszópályákat nektek találták fel! Hívd meg a csapatodat egy felszabadító lesíklás-sorozatra az Adrenalin Park fák között feszülő, szédítő magasságból induló pályáira!

Egyesítsd a törzsedet a csapatoknak szánt Team Adventure kalandpályán

Az Adrenalin Parkban található Team Adventure csapatpálya egyedülálló élményt nyújt. Úgy tervezték, hogy teljesítéséhez elengedhetetlen, hogy a csapat minden tagja részt vegyen a tevékenységeken, és konkrét szerepe legyen a csapatsiker érdekében! A csapatépítő része több játékos foglalkozás és próba, a végén pedig szórakoztató nyereményeket is ki lehet osztani!

Kovácsold össze a törzsedet a vicces díjátadó szertartásokkal

Csapatodnak ki kell szakadnia a rutinszerű hétköznapokból, és egyszerűen csak élveznie kell minden egyes apró győzelmet. Éppen ezért szívesen segítünk megszervezni egy vidám kis díjátadó ünnepséget a csapatos kalandtevékenységek végén! Semmi sem felemelőbb, mint a közösen elért siker, a szinte lehetetlennek látszó feladatok sikeres teljesítése, együtt!

Hívd össze a törzsedet egy szabadtéri vacsorára

A szívekhez a gyomron keresztül vezet az út! Viccen kívül: a főzés, a gonoskodás a szeretet érzékeltetésének egyik módja, akkor is, ha a csapatodról van szó: hívd meg őket egy szabadtéri vacsorára, a természetbe, az erdőbe. A friss levegőn felszolgált ételek ízletesebbek, az italok jobban csúsznak, a beszélgetés pedig természetesen alakul. Kényeztessed csapatodat, időnként gyertek el a fából készült, hobbitlak-szerű menedékházunk teraszára, és élvezzátek a jó hangulatot!

Hozd össze a törzsedet egy kerti partira

Lépj túl a szokásos rendezvények rutinján, és szervezz kerti partit az erdőfeleki Bükk magas fái és a madárcsicsergés által meghatározott környezetbe. Az Adrenalin Park szabadtéri teraszai. körülbelül 200 embert tudnak befogadni, és mi szívesen segítünk neked és társaidnak, hogy egy hihetetlen eseményt bonyolításatok le.

Egyesítsd a törzsedet a kaland-olimpián

A kaland-olimpia autentikus kihívást jelenthet a csapatodnak: egy nap leforgása alatt vagy többnapos változatban tudjuk megszervezni, akárhány csapat számára. Találjátok ki, mi lesz a fődíj, és kezdődhet a móka! A kalandhoz szükséges felszereléssel állunk rendelkezésetekre!

Kovácsold össze a törzsedet a Természettudatosság Napja megszervezésével

Ha úgy érzed, hogy csapatod eltávolodott a természettől, emlékeztesd őket arra, hogy mindannyian részei vagyunk a nagy körforáznak, és mindannyian erőt és inspirációt meríthetünk környezetünkből, viszont tennünk kell arról is, hogy megőrizzük. Kiváló példa erre az Adrenalin Park területe, és mi itt vagyunk, hogy meséljünk arról, hogyan óvjuk a kalandpark területén lévő fákat, az organikus építészetről, az újrahasznosításról, a vizújrahasznosításról és a környezettudatos életformáról.

Ha a fentiek szíved szerint szólnak, kovácsold össze törzsedet a legnagyobb kalanddal: szervezz egy elsöprő szabadtéri csapaépítőt a Kolozsvár melletti Adrenalin Parkban! Töltsd ki a foglalási űrlapot, és mi személyre szabott programot állítunk össze nektek: https://www.adrenalinpark.ro/hu/foglalas/