Vacanța de primăvară 2023 la Adrenalin Park, Cluj va fi din nou un motiv de distracție pentru cei mici, dar desigur, depindem de starea vremii. Vacanța de primăvara pentru elevii din România cuprinde, perioada sărbătorilor pascale. Ea este astfel stabilită încât să includă atât Paștele catolic, cât și cel ortodox. Așadar, elevii vor fi în vacanță până pe 18 aprilie. În acest interval, Adrenalin Park invită părinții să organizeze ieșirile elevilor la Adrenalin Park, în grupuri, cu câte un însoțitor adult

2023 Spring Holidays at Adrenalin Park Cluj

Câteva Idei de organizare a vacanței de primăvară la Adrenalin Park, Cluj:

Organizați copiii într-un mic grup de vacanță

Grupul de elevi poate fi format pe baza de proximitate (vecini de bloc sau de cartier), pe bază de afinitate (prieteni de la școală sau de la activitățile extrașcolare) sau pe alte criterii care vă surâd!

Desemnați, câte un adult însoțitor pentru grupul de elevi pe fiecare zi

Știm că părinții nu au vacanță, de aceea un plus de organizare este necesară în această perioadă. Din experiență, noi recomandăm părinților să apeleze la un adult de încredere – din familie, din grupul de prieteni sau din colectivul de clasă – dispus să organizeze ieșirea grupului de elevi.

Organizați mijlocul de transport adecvat

 • Mijloacele de transport private se vor alege, în funcție de mărimea grupului, resursele grupului de părinți și desigur se poate apela la firmele specializate de transport care să aducă elevii la o anumită oră și să vină după ei la o oră prestabilită.
 • Mijloacele de transport publice permit accesul până în stația Feleacu cu M11, iar de aici, trebuie făcută o drumeție moderată de 5 km, circa o oră la pas lejer, până la Adrenalin Park. Aceasta este o variantă potrivită pentru copiii obișnuiți cu activitățile outdoor.

Pregătiți copiii pentru ieșirea la Adrenalin Park

 • Explicați-le câte lucruri noi vor învăța la Adrenalin Park: escalada în copaci, alunecarea pe tiroliene, asigurarea cu carabinierele autoblocante, folosirea scripetelui, parcurgerea obstacolelor și coordonarea proprie.
 • Atrageți-le atenția asupra importanței respectării regulamentelui din parcul de aventură și instrucțiunilor primate de la monitorii din Adrenalin Park.
 • Stabiliți câteva reguli pentru ieșirea voastră, astfel încât toți copiii să le poată respecta.
 • Comunicați echipamentul necesar fiecărei familii, astfel încât fiecare copil să fie pregătit în caz de precipitații.

Stabiliți durata ieșirii de grup la Adrenalin Park

Pentru o bună organizare e bine să faceți o mică agendă. Aici veți include:

 • Ora de întâlnire
 • Timpul de transport pănă la Adrenalin Park
 • Durata șederii la Adrenalin Park (2 ore, 3 ore, 4 ore)
 • Timpul de luat masa (dacă se optează pentru luarea mesei la Adrenalin Park)
 • Timpul de transport înapoi spre casă (Cluj-Napoca și împrejurimi)
 • Ora de preluare copii de către părinți sau cei desemnați

Programați din timp sosirea la Adrenalin Park

Urmăriți starea vremii și prognoza meteo astfel încât să puteți aproxima data și ora ieșirii. Anunțați echipa Adrenalin Park prin formularul de rezervare intenția dvs. de a veni cu un grup de copii. Noi vă vom confirma dacă sunt locuri suficiente în acel interval și eventuale alternative.

În general, ieșirile organizate în vacanța de primăvară sunt un deliciu pentru copiii de toate vărstele. Suntem convinși că dacă parcurgeți recomandările de mai sus, veți reuși să construiți un program de vacanță ușor de gestionat, atractiv pentru copii și relaxant pentru părinți. Prioritatea Adrenalin Park este siguranța oaspeților – mici și mari – de aceea, traseele noastre sunt adaptate tuturor înalțimilor și vîrstelor!

Vacanța de primăvară 2023 la Adrenalin Park Cluj poate fi un moment de motivare al elevilor să învețe ceva nou, să facă mișcare și să elege prietenii noi!

Rezervările se pot face prin formular sau direct prin office@adrenalinpark.ro