A tavaszi vakációban 2023-ban is kitűnő szórakozási lehetőséget jelent kicsiknek és nagyoknak a kolozsvári Adrenalin Park – természetesen kedvező időjárási feltételek mellett. Az erdélyi diákok számára a tavaszi vakáció a húsvéti ünnepekre esik: a katolikus nagypéntektől az ortodox húsvét harmadnapjáig, április 18-ig tart. Ebben az időszakban a kalandpark is sok szeretettel várja az iskolás gyerekeket és felnőtt kísérőiket!

2023 Spring Holidays at Adrenalin Park Cluj

Néhány vakációs program-ötlet a kolozsvári Adrenalin Parkban:

Szervezzetek gyermek-csapatokat

Szervezési elv lehet például a közel lakó gyerekek csapatba szervezése (tömbházbeli vagy városnegyed szerinti szomszédság alapján), az összetartozás (osztálytársak), a közös érdeklődési kör (például iskolán kívüli szakkörök) vagy más, tetszőleges kritérium.

Minden napra jelöljetek ki egy felnőttet, aki vállalja a gyermekek felügyeletét

Tudjuk, hogy a szülők nem vakációznak, ezért több szervezésre lesz szükség ebben az időszakban. Tapasztalatból azt javasoljuk, hogy a családok kérjék egy megbízható családtag vagy barát segítségét, aki elkíséri a vakációs csapatot egy-egy kiruccanásra.

Találjátok meg a megfelelő szállítási eszközt

 • A magánjárműveket a gyermekcsoport létszáma és a szülői csoport erőforrásai függvényében lehet kiválasztani, de természetesen rendelkezésre állnak a szállítócégek is, akik előre egyeztetett időpontban és helyszínről viszik, illetve hozzák a vakációzókat
 • A közszállítási járművek közül az M11-es Erdőfelek (Feleacul) megállóig jár, innen egy kényelmes, 5 km-es séta után, kb. 1 óra alatt lehet elérni az Adrenalin Parkba. Ezt a megoldást azoknak a gyerekcsoportoknak ajánljuk, akik hozzá vannak szokva a szabadtéri tevékenységekhez.

Készítsétek fel a gyermekeket az Adrenalin Parkos kirándulásra

 • Magyarázzátok el nekik, mennyi új dolgot tanulhatnak az Adrenalin parkban: mászkálhatnak a fák közötti pályákon, csúszkálhatnak a tiroli pályákon, megtanulják a biztonsági felszerelés – a karabinerek, a csiga stb. – használatát, az akadályok leküzdését és a mozgáskoordinációt
 • Magyarázzátok el nekik, mennyire fontos a betartani a kalandpark szabályzatát és követni az Adrenalin Park személyzetnek utasításait
 • Fektessétek le a közös, csoportos kirándulás szabályait, és beszéljétek át, hogy minden gyerek tudja betartani
 • Minden családdal beszéljétek meg, hogy hogyan a szükséges öltözni, hogy egyik gyermek se ázzon-fázzon egy esetleges időjárás-változás esetén

Egyezzetek meg az Adrenalin Parkos kiruccanás időtartamában

A jó szervezés titka egy kis menetrend. Ennek tartalmaznia kell

 • A találkozás időpontját
 • Az Adrenalin Parkig való eljutás időtartamát
 • A kalandparkban töltött időt (2, 3 vagy akár 4 óra is lehet)
 • A visszaút időtartamát
 • Az érkezés időpontját, amikor a szülők átveszik az ügyeletes felnőttől gyermekeiket

Idejében szervezzétek meg az Adrenalin Park felkeresését

Kövessétek az időjárás-előrejelzést, hogy a legmegfelelőbb nap, a legmegfelelőbb idősávban jöhessetek a kalandparkba. A foglalási űrlap kitöltésével jelezzétek az Adrenalin Park csapatának csoportos látogatási szándékotokat. Mi visszajelzünk, ha aznap van elég hely és gyermek-felszerelés, vagy más időpontot javasolunk.

Általában a tavaszi vakációban szervezett kirándulásokat nagy örömmel fogadják a gyermekek. Meggyőződésünk, ha követitek a fenti javaslatokat, könnyedén megtervezhetitek a vonzó vakációs programot. Az Adrenalin Park kiemelten fontosnak tartja kiskorú és felnőtt vendégei biztonságát, ezért kalandpályáin minden korosztálynak és minden magasság számára megfelelőek.

A kolozsvári Adrenalin Parkban töltött tavaszi vakáció 2023-ban is kitűnő alkalom, hogy motiváljuk a gyermekeket, hogy új dolgokat sajátítsanak el, hogy mozogjanak a szabadban és új barátságokat kössenek.

Foglaláshoz töltsétek ki az űrlapot, vagy írjatok nekünk az office@adrenalinpark.ro e-mail címre!