Az Adrenalin Parkban a gyakorlás a mesterünk. Minél többet mászkálunk a fák közé feszített kalandpályákon, minél többet suhanunk a tiroli pályákon, minél több akadályt oldunk meg, minél több időt szánunk erdei sétánk során arra, hogy megfigyeljük a természetét, annál több tapasztalatot szerzünk! 2022 szeptemberében, az új iskolai év kezdetén szeretettel várunk minden új vagy már jól összekovácsolódott osztályközösséget, hogy járják végig az Kolozsvár melletti Bükkben, Erdőfelek község közelében található Adrenalin Park kalandpályáit. A “Back to school. Back to adventure!”, azaz Vissza az iskolába és kalandra fel!” programunk I-IV osztályos kisiskolásoknak és V-XII osztályos tanulóknak szól. Természetesen az óvodás csoportokat is szívesen látjuk!

Jókedv és kaland az Adrenalin Parkban

Az új tanévben nagyon jó kezdés, ha az osztálytársak számára lehetőséget teremtünk, hogy ismerkedjenek, kötetlen körülmények között lássák viszont egymást. Az olyan tevékenységek, mint a fák közötti mászkálás, az újdonság erejével hat, növeli az önértékelést és az önbizalmat, a saját határaik megtapasztalására buzdítja a kis kalandvágyókat. Figyelem! A kalandtevékenység által generált kitörő jókedv ragályos az iskolás csoportok körében!

Új készségek elsajátítása a magaslati pályákon

A Romániában újnak számító szabadidős tevékenység, a kalandpályákon mászkálás az iskolások számára jelentős önfejlesztési tevékenység és új készségek elsajátítására teremt lehetőséget!

Mit tanulhatnak az iskolások az Adrenalin Parkban?

  • A mászó-felszerelés – sziklamászó heveder, önzáró karabiner, csiga – használatát
  • Biztosítási módszereket és biztonsági szabályokat
  • Az akadálypályák teljesítésének és a tiroli pályákon való lesíklás technikáját  
  • Önálló haladást az kalandpályákon

Az Adrenalin Park csapatjátékai

Gimnáziumi és líceumi osztályközösségek számára csapatjátéksorozatot szervezünk, ezáltal felfedezhetik és tudatosíthatják:

  • a csapat fontosságát
  • a tervezés fontosságát
  • a kommunikációs és együttműködési módszereket
  • a térben való tájékozódás módszereit

 Új ismeretek elsajátítása az Adrenalin Park látogatása során

Mivel az Adrenalin Park része az erdei kalandpályákkal kiépített terület mellett egy erdei menedékház is, a létesítmény vezetett látogatása a következő elemekből áll:

– organikus építészet

– magaslati kalandpályák

– környezettudatos működtetési lehetőségek a természet közepén

– környezetvédelmi megoldások

Vissza az iskolába és kalandra fel! program keretében árkedvezményt biztosítunk az iskolai csoportok számára, a tevékenységvezetők számára pedig ingyenes belépést. A tevékenységek 2-4 órás program szerint zajlanak, a cél és érdeklődési kör függvényében.

További részletekért és előjegyzésért hívják a 0732 040 434 telefonszámot, írjanak az office@adrenalinpark.ro e-mail címre vagy töltsék ki az online adatlapot: https://adrenalinpark.ro/hu/foglalas/